látogató számláló

Rólunk
 

Gyakorlati oktatók:

WINKLER VIKTÓRIA:

Érettségi után információs rendszer programozóként, angol nyelven diplomáztam. Mivel iskolás éveimet Ausztriában töltöttem, így adott volt, hogy Bécsben kezdem a nagybetűs életemet. Programozóként helyezkedtem el, de éreztem, hogy nem ez az, ami engem vonz. 1995-ben elvégeztem egy kutyakozmetikus tanfolyamot, és tudtam, hogy ez lesz az életem. Megvalósítottam álmomat, elkészült a 16. kerületben az első szalonom. A vendégkör egyre bővült, kinőttük az üzletet és megnyitottuk a második kutyakozmetikánkat, itt a Csömöri úton. Remélem a gazdik továbbra is elégedettek lesznek velünk.

 

LŐRINCZ VIKTÓRIA:

Érettségi után élelmiszerüzletben dolgoztam, de éreztem, ez nem nekem való. Mivel gyerekkorom óta szeretem a kutyákat, így gondoltam egy nagyot és 2006-ban elvégeztem egy kutyakozmetikus tanfolyamot itt a Szveti kutyakozmetikában. Nem riadok vissza a nehezebb feladatok elől sem, vallom, hogy minden állathoz meg lehet találni a megfelelő hangot. Van egy mentett tengeri malacom, sok-sok halam, és már 2 kutyus büszke tulajdonosa is vagyok, akiket szinte minden nap hozok-viszek a munkahelyemre.

 

MENCZEL KITTI:

Érettségi után semmi más nem érdekelt, csak a kutyák. Mindig is kreatív voltam, szerettem alkotni, így kipróbáltam magam a kutyakozmetikában. Elvégeztem a Szveti kutyakozmetikában egy tanfolyamot és itt is ragadtam. Nem tudnám az életemet elképzelni kutyák nélkül.

 

Elméleti oktatók:

SÖPTEI ANDREA:

Okleveles agrármérnök, mérnöktanár, külgazdasági szakmérnök, kutyakozmetikus
Állategészségügyi ismeretek modul oktatója

 

BANK CSABA:

Külkereskedelmi árufuvarozó, okleveles agrármérnök, mérnöktanár, közgazdasági szakokleveles mérnök, közoktatási vezető
Vállalkozási ismeretek modul oktatója